FULDT BOOKET – TILMELDING TIL VENTELISTE MULIGT

Sund start 2021 – Boot Camp

Nyt koncept

Kvinde på bootcamp

Sund start 2021 – Boot Camp

Vil du være med til at teste vores nye koncept? Du får et unikt 6 ugers forløb, hvor du bliver mødt af 3 eksperter indenfor hvert deres område; fysioterapi, ernæring og sundhed samt motivation-coaching.
Vi samarbejder om at give dig et skræddersyet, motiverende og helhedsorienteret forløb, så du opnår mulighed for at nå dine personlige mål om en sundere livsstil.
Vil du se målbare resultater og opnå forandringer der holder, så er denne Boot Camp lige noget for dig.

Du bliver en del af et mindre hold på 5-8 deltagere, med fælles opstart d. 23/1-20.
Vi starter med et oplæg omkring kostændringer, hvor du får specifikke redskaber til at gennemføre disse, ud fra anerkendte teorier.
Herefter får du lavet en realistisk og motiverende målsætning. Derudover vil der være individuelle samtaler, som danner grundlag for din personlige kostplan, kropsanalyse med måling af fedtprocent, muskelmasse og taljemål samt kropstjek med henblik på, at tilpasse træningsøvelserne efter dine behov.

Målrettet træning tilpasset dit niveau

2 x om ugen vil der være 1 times holdtræning med fysioterapeut. Træningen er målrettet, varieret og tilgodeser den enkeltes niveau, hvilket betyder, at ALLE kan være med. Øvelserne bliver justeret løbende og der vil være fokus på styrke, stabilitet og smidighed med og uden redskaber.
Træningen foregår i vores egen træningssal, hvor vi stiller alt træningsudstyr til rådighed. Det kræver derfor blot et par indendørssko, at deltage.

Undervejs i forløbet og til slut, vil der være evaluering, hvor der er mulighed for at få en snak med os hver især. Ligeledes er det her vi kan justere dine målsætninger, kostplan samt foretage kropsanalyser.

Holdtræning bootcamp

Opsummering af indhold:

Vi hjælper dig også efter Bootcampen

Efter den endte Boot Camp, kan du være helt rolig. Vi glemmer dig ikke, derfor har vi alle 3 efterfølgende nedsat priserne med 20 % ift. normale priser, således at du har mulighed for at fortsætte din udvikling og nå dine personlige mål.

Vi forventer, at du er villig til at bidrage med løbende feedback og besvarer et spørgeskema, således at vi kan udvikle et koncept med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Prisen for hele testforløbet udgør 2000 kr. pr. person.

Om os

Ann-Kristin Kristiansen
Fysioterapeut
Ann-Kristin Kristiansen
Jeg er uddannet fysioterapeut, hvor jeg har 12 års erfaring indenfor behandling af alle typer af skader og problematikker samt 14 års erfaring indenfor både individuel træning og holdtræning. Jeg giver dig et kropstjek, for at finde dine ubalancer og/eller begrænsninger i din krop og sammen finder vi dine realistiske mål. Husk at eventuelle smerter/gener i din krop kan have sin oprindelse et andet sted end der hvor smerten føles. Vi kommer til at arbejde med stabilitet, balance, smidighed og styrke, med og uden redskaber, så træningen bliver sjov og varieret og ikke mindst funktionelt. Jeg tilpasser øvelserne løbende og justerer niveauet til den enkelte deltager. Jeg garanterer at du vil opnå øget velvære og humøret vil være flyvende efter hver træning.
Karen Kristensen
Karen Kristensen
Motivationscoach
Karen Kristensen
Karen Kristensen
Jeg er uddannet hypnose- og psykoterapeut, hvor jeg har 20 års erfaring i at arbejde med personlig udvikling, motivation og forandringsprocesser. Når vi sætter mål om en sundere livsstil, er det vigtigt at fokusere på kost og motion. Men ofte får vi ikke taget hånd om de mentale og følelsesmæssige udfordringer, som kan stå i vejen for, at vi opnår og bevarer den sunde livsstil vi ønsker os. Mange oplever, at de gang på gang ikke lykkes med at nå deres mål, eller at de ikke kan holde dem og så bliver det til en træls kamp og endnu et nederlag. Her kan jeg hjælpe med redskaber til, at sætte realistiske og motiverende mål med udgangspunkt i dine behov og værdier, samt finde motivation til at give slip på de dårlige vaner og skabe forandringer der holder.
Maja Toft Kristiansen
Diætist
Maja Toft Kristiansen
Jeg er uddannet klinisk diætist & cand.scient. i idræt og sundhed, hvor jeg har 4 års erfaring med at støtte og vejlede personer til at gennemføre og vedligeholde livsstilsændringer. Derudover har jeg stor erfaring med at undervise og afholde foredrag om ernæring og sundhed til forskellige målgrupper. For mig handler sundhed om livskvalitet, hvor der skal være plads til det hele. Hos mig, er der derfor ingen løftede pegefingre eller forbudte fødevarer. Derimod tager jeg altid udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Det praktiske

Vigtige datoer:

Lørdag d. 23. januar kl. 9-12: Fælles opstart

Mandag d. 25. januar kl. 18.00-19.00: Træningsopstart
Derefter træning hver:
Mandag kl. 18.00-19.00
Onsdag kl. 17.00-18.00
OBS. ingen træning i uge 7 pga. vinterferien. Derfor er sidste træningsdag onsdag d. 10. marts 2021.

Lørdag d. 13. marts kl. 9-12: Fælles afslutning med evaluering af forløb og fremtidstjek så den gode livsstil fortsætter.

Tilmelding og betaling:

Tilmeldingsfrist er mandag d. 18. januar 2021, tilmeldingen er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse.
Samlet pris: 2000 kr. .
Ved tilmelding betales et depositum på 1000 kr. til reg.: 2370 kontonummer: 0717872479

Vi forbeholder os retten til at aflyse holdet ved færre end 5 deltagere, her vil vi selvfølgelige refundere eventuelle betalt depositum.

Sygeforsikring Danmark yder tilskud til diætist og holdtræning. Vi indberetter automatisk efter endt forløb. Du skal derfor blot huske at oplyse os om, at du er medlem.

***FULDT BOOKET – TILMELDING TIL VENTELISTE MULIGT***

FULDT BOOKET – TILMELDING TIL VENTELISTE MULIGT

Vi glæder os til at se dig på holdet.

De bedste hilsner

Karen, Ann-Kristin og Maja

Denne side benytter cookies