Diabetes

- Hold blodsukkeret stabilt gennem kosten

Sund kost ved diabetes avocado nødder bær og olier og krydderier

Kostens betydning for diabetes

Diabetes mellitus, som de fleste kender som diabetes eller sukkersyge, er en kronisk sygdom. Der findes forskellige former for diabetes, men fælles for dem alle er, at kroppens produktion af insulin i bugspytkirtlen er svækket eller helt ophørt. Dette gør det svært for kroppen at optage sukker fra blodet og få det ind i cellerne, da det er insulin, som har denne funktion. Resultatet bliver, at sukkeret ligger for længe i blodet, hvilket medfører et ustabilt blodsukker. Heldigvis er der hjælp at hente, for kosten har nemlig en stor betydning i forhold til at holde blodsukkeret stabilt og dermed nedsætte din risiko for komplikationer og udvikling af følgesygdomme såsom åreforkalkning, forhøjet blodtryk, blodprop i hjertet og øjensygdomme m.fl.

Det kan ofte virke uoverskueligt at finde ud af, hvad man må spise og drikke som diabetiker, og der kan opstå mange spørgsmål.

Få den rette kost som diabetiker

Jeg står klar til at vejlede dig, så du kan få styr på din diabetes og dermed leve et sundt og godt liv, uden at din sygdom skal fylde det hele. Du er meget velkommen til at ringe, skrive eller selv booke en tid online her.

Boot Camp Januar 2021

Kom på et unikt 6 ugers Boot Camp forløb, hvor du bliver mødt af 3 eksperter indenfor hvert deres område.

Denne side benytter cookies